Zväčši si kozy rýchlo a jednoducho! :-)

Nie, vážne... je to na smiech.
Samozrejme, že rozumiem tomu, že niektoré ženy sú schopné do seba napichať aj tisíc a jeden ihiel pre to, aby sa zapáčili chlapovi, o ktorého ani skutočne nemajú záujem (prosím, to že ženy sa upravujú len pre seba je bullshit, koľko z nás by po svete chodilo tučných a neupravených, keby neexistovalo druhé pohlavie). Koľko žien si farbí vlasy, koľko žien nosí umelé nechty, umelé mihalnice... už tu bolo nejedno video o tom, ako si môžete zväčšiť vaše poprsie (vid. Myslivcová)...


No áno, make-up je zázrak :) 
A tak si v nočných hodinách surfujem po internete a v mojom zápisníčku sa hromadia linky, ktoré by som rada spomenula v mojich článkoch. Medzi nimi je aj odkaz na stránku feminity, ktoré patrili medzi nie-najhoršie. Avšak, vyskytnú sa tam aj články tohto typu Tu :) 
Ďalšia blonďavá slečna nám ukazuje, ako si rýchlo zväčšiť prsia pre úchylné pohľady mladých nadržaných tínedžerov. 



A ako na to? Kúpte si väčšiu podprsenku, vycpite ju ponožkami a prsia si vytlačte nahor. 
Len sa vopred uistite, že vám v ten večer naozaj nebude chcieť dať podprsenku nikto dole, inak by ste si užili nemalý trapas. Pre mňa má zmysel tohto počinu asi takú hodnotu ako suché rožky, na ktoré čakajú dôchodzci o piatej ráno pred obchodom na dedinách :)

Komentáre

Obľúbené príspevky